Praktische informatie over het PrePair weekend

Waar & wanneer

Het eerstvolgende Prepair weekend is van 3 – 5 februari 2023. Het weekend wordt gehouden in het Natuurvriendenhuis de Bosbeek, Bosbeekweg 19-21 in Bennekom. 

Wat kost het?

De kosten bedragen € 175,= per persoon, dus €350 per deelnemend stel. De genoemde prijzen zijn ‘all in’; 2-daage training, persoonlijke begeleiding, 2 overnachtingen, 6 maaltijden en alle consumpties. Naast goede input en ‘intensief samen aan de slag’ is het PrePair weekend ook een verwenweekend. Lekker samen genieten dus!

Het studententarief

Om het PrePair weekend toegankelijker te maken voor studenten met een krappe beurs hebben wij een speciaal studententarief. Hiermee besparen studenten € 50,= per persoon op het standaard tarief van € 175,=. Als student kan je dus al deelnemen voor € 125,= per persoon. Dit wordt financieel mogelijk gemaakt door oud-deelnemers die iedereen dit PrePairweekend gunnen.

Vergoeding?

Sinds 2021 vergoed ProLife in sommige gevallen de kosten van een weekend van Ruimte voor je Relatie. Ben je verzekerd bij ProLife bekijk dan via deze link of je je kosten van het weekend kan declareren bij hen. Ben je nou niet verzekerd bij ProLife informeer dan bij je eigen verzekeraar of zij relatiecursussen ook vergoeden.

Landgoed Pauwenhof
Landgoed Pauwenhof
Landgoed Pauwenhof