Praktische informatie over het PrePair weekend

Waar & wanneer

Het eerstvolgende weekend is van vrijdag 13 tot en met zondag 15 november 2020. Het weekend start op vrijdagmiddag om 16.00 uur en we sluiten af op zondag om 14.00 uur. 

Het PrePairweekend wordt gehouden in conferentiecentrum de Glind. Omgeven door prachtig groen biedt deze locatie de ideale plek om tot rust te komen en te genieten van een geheel verzorgd relatieweekend.

Corona

De Coronasituatie zal ook praktische gevolgen hebben voor het PrePairweekend. In overleg met De Glind bekijken wij op welke manier het PrePairweekend toch veilig door kan gaan. T.z.t. ontvang je hierover concrete informatie. 

Wat kost het?

De kosten bedragen € 175,= per persoon, dus €350 per deelnemend stel. De genoemde prijzen zijn ‘all in’; 2-daage training, persoonlijke begeleiding, 2 overnachtingen, 6 maaltijden en alle consumpties. Naast goede input en ‘intensief samen aan de slag’ is het PrePair weekend ook een verwenweekend. Lekker samen genieten dus!

Het studententarief

Om het PrePair weekend toegankelijker te maken voor studenten met een krappe beurs hebben wij een speciaal studententarief. Hiermee besparen studenten € 50,= per persoon op het standaard tarief van € 175,=. Als student kan je dus al deelnemen voor € 125,= per persoon. Dit wordt financieel mogelijk gemaakt door oud-deelnemers die iedereen dit PrePairweekend gunnen.

Landgoed Pauwenhof
Landgoed Pauwenhof
Landgoed Pauwenhof