Praktische informatie over het PrePair weekend

Waar & wanneer

Het eerstvolgende weekend is van vrijdag 20 tot en met zondag 22 maart 2020. Het weekend start op vrijdagmiddag om 16.00 uur en we sluiten af op zondag om 14.00 uur. 

Het PrePair weekend wordt gehouden in conferentiecentrum de Glind. Omgeven door prachtig groen biedt deze locatie de ideale plek om tot rust te komen en te genieten van een geheel verzorgd relatieweekend.

Wat kost het?

De kosten bedragen € 175,= per persoon, dus €350 per deelnemend stel. De genoemde prijzen zijn ‘all in’; 2-daage training, persoonlijke begeleiding, 2 overnachtingen, 6 maaltijden en alle consumpties. Naast goede input en ‘intensief samen aan de slag’ is het PrePair weekend ook een verwenweekend. Lekker samen genieten dus!

Het studententarief

Voor de meeste deelnemers is het standaardtarief geen drempel om deel te nemen. Tevens geven zij aan dat de “Prijs-kwaliteit verhouding” zeer goed is. Echter, wij hebben gemerkt dat het standaard tarief voor een aantal mensen (vooral studenten) te hoog gegrepen is.

Om het PrePair weekend toegankelijker te maken voor studenten met een krappe beurs hebben wij een speciaal studententarief. Hiermee besparen studenten € 50,= per persoon op het standaard tarief van € 175,=. Als student kan je dus al deelnemen voor € 125,= per persoon. Lees ook hoe we dit mogelijk maken.

Landgoed Pauwenhof
Landgoed Pauwenhof
Landgoed Pauwenhof