Praktische informatie over het PrePair weekend

Waar & wanneer

De eerstvolgende weekenden zijn onder voorbehoud gepland in het voorjaar op vrijdag 16 tot en met zondag 18 april 2021 en in het najaar op vrijdag 12 tot en met zondag 14 november . We zijn natuurlijk afhankelijk van de maatregelen die er tegen die tijd gelden. Dus houdt onze website in de gaten voor actuele informatie. 

Corona

De Coronasituatie zal ook praktische gevolgen hebben voor het PrePairweekend. In overleg met de lokatie bekijken wij op welke manier het PrePairweekend toch veilig door kan gaan. T.z.t. ontvang je hierover concrete informatie.

 

Wat kost het?

De kosten bedragen € 175,= per persoon, dus €350 per deelnemend stel. De genoemde prijzen zijn ‘all in’; 2-daage training, persoonlijke begeleiding, 2 overnachtingen, 6 maaltijden en alle consumpties. Naast goede input en ‘intensief samen aan de slag’ is het PrePair weekend ook een verwenweekend. Lekker samen genieten dus!

Het studententarief

Om het PrePair weekend toegankelijker te maken voor studenten met een krappe beurs hebben wij een speciaal studententarief. Hiermee besparen studenten € 50,= per persoon op het standaard tarief van € 175,=. Als student kan je dus al deelnemen voor € 125,= per persoon. Dit wordt financieel mogelijk gemaakt door oud-deelnemers die iedereen dit PrePairweekend gunnen.

Landgoed Pauwenhof
Landgoed Pauwenhof
Landgoed Pauwenhof