Passie voor gezonde relaties

Missie en ondersteuning

PrePair is onderdeel van de stichting Ruimte voor je Relatie. Als echtparen zijn wij betrokken bij PrePair/Ruimte voor je Relatie vanuit de passie voor gezonde huwelijken. Wij investeren in (aanstaande) echtparen met als doel: duurzame liefdesrelaties bevorderen en het beeld van God weerspiegelen, als individu en samen.

De stichting heeft geen winstoogmerk en alle betrokkenen geven hun tijd en energie pro Deo. Alleen werkelijk gemaakte kosten worden vergoed. Deze keuze helpt ons om de kosten laag te houden.

Wie betaalt het PrePair weekend en de overige kosten?

De standaardprijzen voor het PrePair weekend dekken grotendeels de kosten van de accommodatie, aankleding en catering en een deel van de overige directe kosten. Naast deze kosten investeren we in het team (professionalisering en samenwerking) en ook ontkomen wij niet aan betaalde PR.

Het studententarief

Voor de meeste deelnemers is het standaardtarief geen drempel om deel te nemen. Tevens geven zij aan dat de “Prijs-kwaliteit verhouding” zeer goed is. Een derde van de stellen krijgt het PrePair weekend cadeau van hun ouders of van hun gemeente. Ook dan is de prijs meestal geen belemmering. Echter, wij hebben gemerkt dat het standaard tarief voor een aantal mensen (vooral studenten) te hoog gegrepen is. Om het PrePair weekend toegankelijker te maken voor studenten met een krappe beurs hebben wij een speciaal studententarief.

Wilt u ons helpen?

Voor de dekking van de studentenkorting en de indirecte kosten zoeken wij particulieren en ondernemers die ons financieel willen ondersteunen.

Wilt u ons helpen om te bouwen aan duurzame relaties in heel Nederland, kijk dan op bij onze vacatures.