Een goede start maak je maar één keer!

PrePair is onderdeel van Ruimte voor je Relatie. Wij investeren in echtparen met als doel: het beeld van God weerspiegelen in je huwelijk!

Wij merken dat ‘getrouwd zijn’ super mooi is, maar dat er voortdurend werk aan de winkel is. Als mens ben je continu in ontwikkeling en is ‘elkaar vasthouden’ lastiger dan uit elkaar groeien.

Met PrePair willen wij, voordat je gaat trouwen, samen op zoek naar jullie kwaliteiten en valkuilen. Wij moedigen jullie aan om elkaar tot bloei te brengen. En hierbij is het essentieel om inzicht te krijgen in jullie afkomst, persoonlijkheid en gezamenlijke droom. Dat maakt jullie huwelijk mooier en voorkomt breuken. ‘PrePair’ is beter dan ‘Repair’.

Het PrePair team is een mooie mix van ervaring, ideeën, temperamenten, professionaliteit en een gemeenschappelijke passie voor een leven lang samen! Maak alvast kennis met het ons.

Warner en Maaike Boon

Warner en Maaike Boon

Wij vinden het getrouwd-zijn tof. Eigenlijk is het een soort hobby van ons. Stel, je hebt als hobby modelbouwen. Je geniet van je eigen resultaten en je wordt geïnspireerd door andermans resultaten. Lees verder

 

 

 

Hans en Liane van Buren

Hans en Liane van Buren

13 januari 2006… onze eerste avond uit (na weken van sms-en en bellen). Op die vrijdag is het allemaal begonnen. Hans was negentien jaar en Liane net vijftien. Dat is best jong… Lees verder

 

 

 

Ruben en Marit Anker

Ruben en Marit Anker

 

 

 

 

Frits en Nancy Hazenberg

Frits en Nancy Hazenberg

We hebben heel wat bergen moeten verzetten, want hoe zorg je nu voor een gestroomlijnd leven samen? Alhoewel we redelijk dezelfde ‘roots’ hebben, waren er toch aardig wat puntjes waar we onze weg in moesten vinden. Lees verder

 

 

 

 

Wilfred en Rebecca Hermans

Wilfred en Rebecca Hermans

​Wij zijn Wilfred (1984, journalist) en Rebecca (1989, coördinator Ruimte voor je Relatie) Hermans, sinds april 2013 getrouwd en wonend in het schitterende Ede. Meestal zijn we erg gek op elkaar maar onze relatie kan bij tijd en wijle stormachtig zijn. Een spannende dynamiek; niet zelden hard werken, maar ook nooit voorspelbaar.  Lees verder.

Hans en Jeanette de Korte

Hans en Jeanette de Korte

Wij zijn dit jaar 20 jaar getrouwd. Daar zijn we dankbaar voor en ook wel een beetje trots op. Want laten we eerlijk zijn… wie weet nu eigenlijk echt wat ‘Ja, ik wil…’ in de praktijk van elke dag gaat betekenen. Lees verder
Gieljan en Coralie de Visser

Gieljan en Coralie de Visser

Verliefd, verloofd en sinds 25 september 2013 getrouwd.  Wat is het genieten om samen in een huis te wonen en ons leven te delen met elkaar en mensen om ons heen. Voordat we trouwden … Lees verder.

 

 

Ons leven delen met anderen

“Wat mooi dat jullie in de studies en in het persoonlijk contact iets van jullie eigen leven delen.” horen we regelmatig terug van deelnemers. Dat geeft inderdaad aan wat we graag doen. Niet alleen kennis overdragen maar anderen ook iets laten zien van ons eigen huwelijksleven, de parels en de puzzels.

Wij vinden het leuk om jullie te ontmoeten op één van onze PrePair-weekenden! Heb je vragen, tips op opmerkingen, bel of mail gerust!