Maak kennis met Frits en Nancy

Frits en Nancy Hazenberg

We hebben heel wat bergen moeten verzetten, want hoe zorg je nu voor een gestroomlijnd leven samen? Alhoewel we redelijk dezelfde ‘roots’ hebben, waren er toch aardig wat puntjes waar we onze weg in moesten vinden. Met name in onze verkeringstijd hebben we heel wat gediscussieerd, gepraat. Open gegooid. Iets wat in hoog vaandel staat bij ons. Inmiddels is het wat rustiger geworden op het gebied van verschillen en discussies. De energie die we over hebben steken we onder andere nu in ons huwelijk (getrouwd in 2010 en nog steeds gelukkig!) en onze kids Bente (2012), Isa (2014). En ja, die ‘ja’ op je huwelijksdag houdt heel wat in. Gelukkig weten we van elkaar dat we samen als team (ook weer die) bergen kunnen verzetten, echt. En dat we altijd van elkaar op aan kunnen, hoe je je ook voelt en in welke situatie je je ook bevindt.

Nancy (1984): Wat betreft Frits: hij is ook echt een berg, een rots waarop je kunt bouwen. Het duurt even voordat hij enthousiast over iets is en dat heft mijn teveel aan enthousiasme weer een beetje op… wat heel gezond is. Maar als hij dan ook iets in zijn hoofd heeft en ergens voor gaat… Daarnaast is hij niet snel van zijn stuk. Hij is stabiel. Sterk. Trouw.

Frits (1983): Weet je, ik vraag mezelf wel eens af: ‘Is er iemand op de wereld die een betere vrouw voor mij kan zijn dan Nancy?’ Vast en zeker is het antwoord nee! Nancy is iemand die heel goed weet wat ze wel en niet wil. Ze wandelt al haar hele leven met God en ik mocht met haar mee gaan lopen en dat is gaaf! Nancy is een vrouw die probeert het mooiste en het beste uit mij en ons gezin te halen. Soms kost dat zweetdruppels. Ze heeft een hart van goud! En, niet onbelangrijk: wat ik typ is niet bedacht, maar waarheid binnen ons huwelijk.