Maak kennis met Giel-Jan en Coralie

Giel-Jan en Coralie

Verliefd, verloofd en sinds 25 september 2013 getrouwd.  Wat is het genieten om samen in een huis te wonen en ons leven te delen met elkaar en mensen om ons heen. Voordat we trouwden keken we er zo naar uit om een plekje te hebben waar we echt ons thuis van konden maken. Familie en vrienden ontvangen, gezellige avondjes met logés, tijd om goede gesprekken te voeren. We geloven in huwelijken en duurzame relaties en vinden het daarom ook super tof om ons met PrePair daarvoor in te zetten.

We worden van veel dingen samen enthousiast, maar zijn ook heel verschillend. Soms is dat ingewikkeld. We merken dat we steeds meer groeien in elkaar accepteren in de verschillen en dat zorgt voor een relaxte houding naar elkaar.

Coralie:

Giel is sociaal en altijd optimistisch, het liefst maakt hij van elk moment een feestje. Zo hebben we altijd een reden om lekker ergens te lunchen of uiteten te gaan. Hij denkt graag goed na over keuzes, terwijl ik veel dingen impulsief doe. Het liefst klets ik de oren van zijn hoofd en Giel heeft meer tijd nodig om dingen te delen. Giel heeft enorm veel doorzettingsvermogen en heeft oog voor mij en voor mensen om hem heen.  Hij is sportief en houdt van ongeveer elke sport die bestaat.  Hoewel films kijken en lekker luieren ook wel echt bij hem past haha ;).

Giel:

Coralie is een vrolijke, enthousiaste en impulsieve vrouw die houdt van verandering. Het leven met haar samen is nooit saai. Er zijn weinig dingen die in haar leven lang hetzelfde blijven. Gelukkig ben ik wel een constante factor in haar leven. Andere constante factoren zijn haar vrienden en familie. Ze hecht veel waarde aan verbinding en brengt daarom ook graag veel tijd met hen door. Wat ze in die relaties belangrijk vindt is dat gesprekken diepgang hebben. Wat vooral lijdt onder haar veranderdrang is ons interieur. Ook houdt ze van nieuwe avonturen en uitdagingen aan gaan.

Oktober 2016 verwachten we ons eerste kindje. We wonen in Ede en werken hier ook allebei. Coralie werkt in het basisonderwijs als leerkracht en geeft daarnaast interieuradvies. Giel-Jan is mede eigenaar van Flowmotive, een wervingsbureau dat voor christelijke goede doelen en andere mooie organisaties door middel van face-to-face promotie nieuwe leden, abonnees en donateurs werft op events, beurzen en deur aan deur.