Maak kennis met Hans en Liane

Hans en Liane van Buren

13 januari 2006… onze eerste avond uit (na weken van sms-en en bellen). Op die vrijdag is het allemaal begonnen. Hans was negentien jaar en Liane net vijftien. Dat is best jong als we er nu op terug kijken, maar wat heerlijk dat we elkaar al zo lang kennen. Uiteraard hoort bij zo’n leeftijd ook een langere verkeringstijd; bijna vijf en half jaar. Op vrijdag 13 mei 2011 zijn we getrouwd.

Samen romantisch

Liane is een lieve zorgzame vrouw, ze staat altijd voor mensen klaar en houdt erg van contact en gezelligheid. Hans is een optimistische, energieke man. Hij pakt dingen graag aan. Communiceert erg direct en houd zelf ook van duidelijkheid. Je weet wat je aan hem hebt. Samen houden we ontzettend van gezelligheid en romantiek: samen een rondje lopen, gezellig een spelletje doen óf een avondje op de bank met heerlijke muziek en veel kaarsjes aan…

Vergeven is niet altijd gemakkelijk

We hebben in onze relatie en zeker in ons huwelijk heel veel van Gods liefde ervaren. We leren veel van de houding van Jezus, terwijl we ook merken dat we daar vaak in tekort schieten. Zeker als het gaat om een genadige houding en elkaar vergeven. Jezus’ offer voor mensen raakt ons en daardoor kunnen we elkaar ook telkens vergeven als dat nodig is. We weten namelijk heel goed dat een huwelijk niet alleen gezelligheid en romantiek is. Dat is ook de reden dat we het zo waardevol vinden om betrokken te zijn bij Prepair; kleinschalig, veel persoonlijke aandacht en ruimte om samen in gesprek te zijn.

We vinden het mooi om een bijdrage te leveren aan de voorbereiding van jullie huwelijk, omdat het niet altijd vanzelf gaat. Een goed huwelijk is soms hard werken, maar het is zo de moeite waard. Elkaar de ruimte geven om te groeien en op elkaar kunnen steunen als dat nodig is. Samen lol maken en gezellige dingen doen!

We wensen jou een liefdevolle relatie!