Maak kennis met Ido en Nienke

Ido en Nienke van Genderen

Sinds 2013 mogen wij elkaar man en vrouw noemen, en daar genieten we ontzettend van! Niet alleen het feit dat we elkaars man en vrouw zijn, maar vooral ook het samen ons leven delen. Het betrokken zijn bij elkaars mooie momenten, maar ook wanneer het lastig is. Onze belangrijkste ontdekking daarin is dat we Gods hulp ontzettend hard nodig hebben. Alleen als we kijken naar Zijn onvoorwaardelijk liefde en trouw voor ons, zijn we in staat om elkaar écht lief te hebben en trouw te zijn.

Nienke is degene in ons huwelijk die energie en dynamiek brengt. Ze verzint de leuke uitstapjes en de gezellige momenten samen. Daarnaast is ze creatief, zorgzaam en spontaan. Dat betekent dat ze nieuwe ideeën aandraagt, houdt van sfeer en graag samen investeert in relaties met familie en vrienden.

Ido is de realist van ons tweeën, heeft een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en is een echte denker.  Belangrijke keuzes die we samen moeten maken worden door hem goed doordacht. Ido brengt hierdoor rust en stabiliteit in onze relatie.

Verschillen

Juist de verschillen die er tussen ons zijn, maken het ‘samen zijn’ het meest fijne wat er is (hoewel het soms ook knap lastig is)!
We vinden in elkaar een maatje, een helper en onvoorwaardelijke liefde. Daarin ontdekken we allebei iets van wie God voor ons wil zijn en van Zijn grootheid.

We zijn enorm enthousiast over het PrePair weekend! We genieten erg van de studies, de gesprekken met jullie als deelnemers en de tijd samen op het weekend. Tegelijk helpt dit ons ook weer om steeds bewust te investeren in onszelf, elkaar en in God! Die toffe ervaring als voorbereiding op een leven lang samen gunnen we jullie ook!