Maak kennis met Theo & Wiljanne

Theo & Wiljanne Vreugdenhil

In 2011 zijn wij het avontuur van het getrouwde leven aangegaan. We vinden het ontzettend leuk om daarover met jullie te delen en zijn ook heel benieuwd naar júllie verhaal. Dat is waar wij het meeste van leren en houden: gewoon je leven delen met anderen.

Wiljanne: “Met Theo getrouwd zijn is ontzettend leuk, omdat hij enthousiast is, out-of-the-box denkt en altijd in is voor avontuur. Met hem is het leven nooit saai. Theo is bij ons degene die de nieuwe ideeën lanceert. Theo is ook degene die mij – elke dag weer – laat weten hoe mooi ik ben..”

Theo: “Wiljanne is geweldig, ze denkt om anderen en is heel erg zichzelf. Ze kan dingen goed in perspectief zien en is ook wel een beetje het geweten van ons twee. Ze een sociale, betrouwbare luisteraar en weet goed wat ze zelf wil. Ze gaat de beste mama ooit worden, daar ben ik van overtuigd!”

Toen wij verkering kregen, dachten we dat we op elkaar leken. Nou, mooi niet. Het bleek dat onze dromen en verlangens voor een groot deel overeenkwamen. En dat is heerlijk! Maar wat zijn we ook verschillend. Dat is één van de unieke dingen die wij ontdekt hebben in ons huwelijk: twee heel verschillende mensen, die het beste (en ook het slechtste…) in elkaar naar boven halen. Dát is het avontuur van het huwelijk!

Eén van onze uitdagingen is om niet elke keer maar iets nieuws te willen, zoals een nieuwe woonplek of nieuwe vrienden, maar om te investeren in wat we hebben.

En verder…

We geven alvast een klein inkijkje in ons leven. Theo werkt 2 dagen per week als missionair werker in onze buurt en installeert 2 dagen in de week zonnepanelen als ZZP’er. Hij is gek op kitesurfen, klussen met hout, optreden met z’n band en speciaalbiertjes. Wiljanne is, na de PABO, nu bezig aan een master Pedagogiek en geniet van studeren, maar ook van muntthee, een goed boek, kamperen en onderweg zijn. Samen zijn we behoorlijk reislustig, hebben we bijna een jaar in West-Papua (Indonesië) gewoond, liften graag Europa door en worden geboeid door andere culturen en mensen. We wonen in –christelijke- leefgemeenschap Huize Humus in Nieuwegein waar we ons oefenen in gastvrijheid, duurzaamheid en relaties met de buurt. Het leven delen met 9 volwassenen en twee schattige meisjes leert ons veel en is echt een verrijking van ons leven. We vertellen er graag meer over en zien er naar uit om jullie te ontmoeten.

Tot ziens!