Wilfred & Rebecca Hermans

Wij zijn Wilfred (1984, journalist) en Rebecca (1989, coördinator Ruimte voor je Relatie) Hermans, sinds april 2013 getrouwd en wonend in het schitterende Ede. Meestal zijn we erg gek op elkaar maar onze relatie kan bij tijd en wijle stormachtig zijn. Een spannende dynamiek; niet zelden hard werken, maar ook nooit voorspelbaar.

Steeds weer afhankelijk van de Stiller der stormen.

Samen houden we erg van koffie, lekkere hapjes, goede gesprekken met deze en gene, de zon(dag), onze fantastische dochter Jasmijn (2017) en onze grappige zoon Abel (2019). We zijn graag een open huis en hebben een open hart voor mensen die God op onze weg brengt. Wilfred is daarbij gek op sporten en Rebecca op (liefst grote) bordspelen.

Het heeft ons hart om het eerlijke verhaal over onze relatie te delen. Maar ook om te luisteren naar andere stellen en waar mogelijk mee te denken. We genieten er erg van dat we dit op de PrePairweekenden samen met een heel tof team kunnen doen.

Wilfred schrijft daarbij af en toe een column voor de website en Rebecca is wekelijks met de stichting bezig door vanuit de ‘staf’ allerlei zaken te coördineren binnen de stichting.