Hebben jullie trouwplannen? Gefeliciteerd! Je staat aan het begin van een avontuur vol verrassingen. Mooie verrassingen en onverwachte, misschien minder prettige verrassingen. We verklappen het maar alvast, dan ben je straks niet zo verrast…

Als je een wedstrijd gaat spelen, zorg je dat je goed bent voorbereid. Trainen, goed eten, de juiste spulletjes, je kent het wel. Misschien dus helemaal geen gek idee om ook goed voorbereid te zijn voor een gebeurtenis die, zeg maar, best wel bepalend gaat zijn voor de rest van je leven.

Laten wij jou daar nou net bij willen helpen, met onze Prepairweekenden! Het eerstvolgende Prepairweekend is van vrijdag 22 tot en met zondag 24 maart 2019. Het weekend start op vrijdagmiddag om 16.00 uur en we sluiten af op zondag om 14.00 uur.
Ben je zelf al eens mee geweest en enthousiast? Vertel het dan door, bazuin het rond, fluister het je vriendin met trouwplannen in haar oor, wijs je collega op dit heugelijke feit of schreeuw het desnoods van de daken.

Het PrePair weekend wordt gehouden in conferentiecentrum de Glind. Omgeven door prachtig groen biedt deze locatie de ideale plek om tot rust te komen en samen te genieten van een geheel verzorgd relatieweekend.

Meer lezen of zelfs gelijk al aanmelden kan hierrr.