Terugblik PrePairweekend 6-8 mei 2016

In het weekend van 6-8 mei hebben we als PrePair-team opgetrokken met 11 stellen om te investeren in hun relatie! De meeste met concrete trouwplannen, anderen omdat zij elkaar beter willen leren kennen. Lees onderstaande terugblik om iets van dit prachtige weekend her te beleven!

Praten en zonnen gaan prima samenHet programma was een mix van lezingen (ervaringen uit de praktijk, aangevuld met goede theorie), samen in gesprek en écht samenwerken. We hebben mooie gesprekken gehad, waarin ruimte was voor pijn, verdriet, geluk en verlangen. Wat ontzettend gaaf om te zien wat kwetsbaarheid en openheid opleveren. Daarnaast was het ook gewoon ontzettend gezellig,  samen dineren, ‘s avonds lekker kampvuur stoken, muziek maken en spelletjes spelen zodat er ook ruimte was voor ontspanning na intensieve studies.

Ervaringen

Wat vinden de deelnemers van het PrePair weekend? Aan het einde van het weekend deelden zij enkele ervaringen:

  • “Echt een verdieping van onze relatie en een boost voor ons geloof!”
  • “Wij kunnen nu samen een betere start maken met ons huwelijk.”
  • “Het heeft ons geholpen om reëlere verwachtingen van elkaar en van onze relatie te krijgen. Het hoeft niet altijd top te zijn!”
  • “Wij hebben geleerd elkaar te accepteren en te waarderen.”
  • “Tof dat jullie zo open zijn. Gaan we ook proberen in onze omgeving.”
    “Dat je zo eerlijk en zonder taboes met elkaar kunt praten over seksualiteit is echt een nieuwe ervaring”.
  • “Wij hebben echt genoten van de tijd voor twee, de open verhalen van de leiding en het lekkere eten.”
  • “Wij gaan het aanraden aan stellen die we kennen. Voor iedereen is het goed!”

Dit weekend waren wij te gast bij conferentiecentrum De Glind. Een heerlijke plek om te zijn, met goede verzorging en fijne mensen om mee samen te werken!

Het volgende PrePairweekend is op 11 – 13 november. Interesse? Bekijk het programma of doe alvast de relatietest om te kijken of het wat voor jullie zou zijn. Profiteer nu ook van de vroegboek korting en meld je op tijd aan!